Eset Nod32 Smart Security 3.0

Herkesin bilmiş olduğu Eset Nod32 anti-virüs programının geliştirilmiş sürümünü keşfedin. Bilindik özellikleri geçip yeni, kolay we kullanımlı olan SMART SEECURITY yapmış olduğu büyük deneyimiyle ilginizi çekicektir.

İnternetten program indirirken SMART SECURITY sayesinde wirüs olup olmadını bulabilirsiniz. Bulduğu virüsün URL si karantinaya alınmaktadır.

Karantinaya alınmış olan URL ler engellenip bir daha girilmemesi için engeller. Programın virüslü olduğu hakkında sağ altta küçük bir pencere açılmaktadır. Uyarı geliği halde devam etmek istiyosanız indirdiğinizde otomatik olarak program temizlenmektedir.

Ben, yıllardır kullandığım pc de bilmediğim virüsleri, temizlenemeyen virüslerin nasıl engellendiğini, virüssüz bir pc nin nasıl hızlandığını SMART SECURİTY sayesinde biliyorum.

Hack – Spam ?

Bilgisayarınızda bulunan hack programlarını, tarayıcınızdan bulaşan spam leri otomatik olarak temizlemekte ideal bir program. FireWall desteği olan SMART SECURITY bilinmeyen virüsleri bile temizlemekte size yardımcı olur.

Programın Kullanışı ?

Programı yüklediğiniz anda PC Restart uyarısı gelmekte. Kabul ettikten sonra otomatik olarak virüsleri temizlemektedir. Bilgisayarınızda virüs uyarısı geldiğin de hiç bir ek program açmayıp, sadece onaylamak size kalıyor. Ek program açılıp, ağ bağlantılarına elleme gibi bir durup olduğun da pc de yavaşlama gerçekleşebiliyor.

Programın çalıştığı sağ alt bölümündeki simgeden belli olur. Uyarı penceresi geldiğinde sizden istenen bir seçenek beklenir ; Sil, Karantina, Temizle. Temizle işareti gelmediği zaman gerçi çok nadir oluşan bir olay, karantina bölümüne atarak virüslü programın virüsünün sızmasını, virüslerin zararının oluşmasını engellemektedir.

Resmi sitesinden üye olup download edebirisiniz.Bu üyeliği aynı zamanda programı kurarkende yazıcaksınız.

Site : http://www.eset.com/smartsecurity/

Yorum yapın

Eset Nod32 Smart Security 3.0” üzerine bir yorum