RapidShare Sınırsız Download

Dosya yedekleme ve paylaşım için en çok kullanılan sitelerden biri bildiğiniz gibi RapidShare. Fakat RapidShare para ödemeyen kullanıcılara süre kısıtlaması, download kısıtlaması gibi sınırlamalar getirince biz kullanıcılar da çeşitli program arayışlarına giriyoruz.Bu başlık altında sizlere RapidShare için hazırlanmış bazı programların tanıtımını yapacağım.

Alternatif 1 : RapGet

RapGet programı bilgisayar başında durmadan indireceğiniz programların linklerini ekleyip onları indirmeyi sağlar.Fakat bir dosya indirdikten sonra bir süre bekleyip diğer dosyaya geçiyor.Aynı anda birden fazla dosya download etmenize izin vermiyor.Tabii RapidShare Premium Account’unuz varsa aynı anda birden fazla dosya indirebilirsiniz.

rapidget

Programın bir diğer avantajı ise RapidShare dışındaki MegaUpload ve Box.net gibi 60’a yakın siteyi desteklemesi.

RapGet adlı programı buradan download edebilirsiniz.

Alternatif 2 : RapidHarvest

RapidShare’den dosya indirmeye bir diğer alternatif olan RapidHarvest programı RapGet programı ile aynı işleve sahip.Rapidshare’den sorunsuz bir şekilde dosya indirmek istiyorsanız RapidHarvest’ı edinmenizi tavsiye ederim.

rapidharvest

RapidHarvest isimli programı buradan indirebilirsiniz

Alternatif 3 : RapidMe

RapidShare’dan dosya download etmek için gereken bütün özellikleri bir arada toplayan bir program arıyorsanız RapidMe tam size göre.Bu program ile linkleri başka kullanıcılarla paylaşabilir, RapidShare,Megaupload ve SendFile sunucularında arama yapabilirsiniz.Böylece ihtiyacınız olan linkleri kolayca elde edebilirsiniz.

rapidme

Ücretsiz (Freeware) olan RapidMe programının tek kötü yanı programın küçük bir kısmını kaplayan bir reklam bannerı taşıması.

RapidMe ismindeki programı indirmek için buraya tıklayınız

Yorum yapın

RapidShare Sınırsız Download” üzerine 7 yorum

  1. Anonim :
    Dai ya bn us downloader kulanıyodum ama win 7 ye geçince su kaynattı o bunlar bi sorun çıkartır mı ki win 7 de

    Javadownloader var bir de onu deneyin isterseniz güzel ve güncel bir programdır.

  2. Dai ya bn us downloader kulanıyodum ama win 7 ye geçince su kaynattı o bunlar bi sorun çıkartır mı ki win 7 de 🙁