ISO dosyası oluşturma, dönüştürme, CD-DVD’ye yazma

Windows 7 ve 8 ISO dosyalarını açabilme yeteneğine sahip olsa da ISO dosyaları ile istediğinizi yapmak bazen tam olarak mümkün olmuyor. ISO Workshop adlı yazılım ile .ISO uzantılı dosyalar üzerinde birçok işlem yapabiliyorsunuz.

ISO Workshop ile bilgisayarınızda bulunan dosyaları .ISO formatına dönüştürebilir, sonrasında oluşturduğunuz .ISO dosyasını CD, DVD ya da Blu-ray disklere yazabilirsiniz.

Ayrıca ISO dosyalarından istediğiniz bazı özel dosyaları dışarı aktarabilirsiniz. ISO dosyalarını BIN, NRG, CDI, MDF, IMG, GI, PDI, DMG, B51 ve B61 gibi çeşitli formatlara dönüştürmek de mümkün.

ISO Workshop programı 32 ve 64 bit desteği sunarken Windows XP, Vista, 7 ve 8 üzerinde çalışabiliyor.

ISO dosyası oluşturma, dönüştürme, CD-DVD'ye yazma

ISO Workshop programını yüklerken dikkat etmeniz gereken kısım programın “AVG Security Toolbar”ı yüklemek istemesi. Gereksiz toolbarları birçok kişinin sevmediğini düşünürsek bu adımı hızlıca geçmeden onayı kaldırarak yükleme yapmanızı tavsiye ediyoruz.

ISO Workshop indir

Yorum yapın

ISO dosyası oluşturma, dönüştürme, CD-DVD’ye yazma” üzerine bir yorum

  1. Ben isobuster isimli programın ücretsiz özelliklerini kullanıyorum oldukça kullanışlı buluyorum. Önerdiğiniz programda güzel özellikler var gibi inceleyeceğim teşekkürler.