Android için VLC Player indir

VLC Player, bilgisayarlarda kullanılan en popüler müzik ve video oynatıcılarından biri, belki de en popüleri. Peki VLC Player’ı Android telefonunuzda kullanmak ister misiniz? Artık VLC Player beta sürümü ile Android kullanıcılarının huzurunda!

Android için VLC Player, bilgisayarlarda sunduğu birçok özelliği telefon kullanıcılarına da sunuyor. Bunların başında popüler video ve müzik uzantılarını oynatma desteği yer alıyor. VLC Player’ı telefonunuza yüklediğinizde telefonunuzdaki video ve müzik dosyalarını taradığını göreceksiniz. Bu işlem gerçekleştikten sonra VLC Player uygulamasında önizleme resimleri ile videolar ve müzikler karşınıza çıkıyor.

Oldukça sade bir arayüze sahip olan VLC Player’da sesi açıp kapamak için ekrana dokunmanız yeterli. Ekrana bir parmağınızla dokunduktan sonra yukarı ya da aşağı kaydırıp ses ayarı yapabiliyorsunuz.

Android için VLC Player indir

VLC Player eski ARM tabanlı işlemcilere destek vermese de ileride bu desteğin geleceği söyleniyor. Performans olarak bir sıkıntı yaşatmayan VLC Player, Google Play yorumlarında da genellikle olumlu puan almış.

VLC Player Android sürümünü Google Play‘den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Telefonunuzda hangi video oynatıcı / müzik oynatıcısını kullanıyorsunuz?

Yorum yapın

Android için VLC Player indir” üzerine 2 yorum