Microsoft Office 2013 ücretsiz indir

Microsoft’un önümüzdeki yıl Office’in yeni sürümü MS Office 2013’ü çıkarması bekleniyor. MS Office 2013 resmi olarak satışa çıkmasa da, MSDN ve TechNet kullanıcıları için indirilebilir durumda. Peki ya MSDN veya TechNet kullanıcısı değilseniz? Üzülmeyin! Bilgisayarınızda Windows 7 ya da Windows 8 bulunuyorsa MS Office 2013’ü indirebilirsiniz.

Microsoft Office 2013’ü nasıl indirebilirim?

Microsoft Office 2013 ücretsiz indir

Birinci seçenek: office.com/preview adresine gidip tam özellikli Office 2013’ü indirebilirsiniz. Buradaki Office sürümü Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher ve Microsoft Access içeriyor. Buradan indirdiğiniz MS Office 2013’ü 5 bilgisayara kurabiliyorsunuz.

Bu aslında MS Office 365 Home Premium önizleme sürümü. Yükleme yapmak için öncelikle bir “Click-To-Run” yükleyicisi indiriyorsunuz. Yani siz kuruluma başlayınca dosyaları internetten indirmeye başlıyor. Yükleyici yaklaşık 500 KB boyutunda.

Bir başka açıdan baktığımızda ise burada handikap olarak tüm ofis yazılımlarını yüklemeniz gerekiyor. Yani tek tek seçim yapamıyorsunuz. Ayrıca daha önceden de dediğimiz gibi buradaki tam sürüm ofis yazılımı değil; önizleme sürümü.

İkinci seçenek: MS Office 2013’ü Technet websitesinden de indirebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey Windows Live ID. Burada bulunan ofis yazılımı diğerinin aksine final sürümü. Yüklemeden sonra 60 günlük bir deneme süreniz oluyor.

Ofis yazılımını yüklemeniz için 666 MB’lık bir yükleyiciye ihtiyacınız var. Yani direkt olarak büyük boyutlu bir yükleyici indiriyorsunuz.

Hangi Microsoft Office 2013’ü indirmeliyim?

Dediğimiz gibi Microsoft Office Pro’nun 60 günlük bir deneme süresi bulunuyor. Office 365’te ise tam olarak bir bitiş tarihi söz konusu değil. Microsoft şu an için Office 2013’ün çıkış tarihini açıklamadı ancak Office 2010 alırsanız 2013’e ücretsiz geçiş hakkınız olacak.

Yorum yapın

Microsoft Office 2013 ücretsiz indir” üzerine 2 yorum