Google itunes’e rakip mi oluyor?

İnternetin her alanında aktif olmaya çalışan google’dan yeni bir atak daha mı geliyor?

Google arama motoru internetin her sektöründe başarılı uygulamalar üreterek rakip ağını iyiden iyiye çoğaltıyordu. Ve işte google’ın rakipleri kervanına itunes’de katılacak. Çünkü google uzun bir süredir çeşitli internet sitelerinde müzik paylaşımı bölümlerini aktif ediyor. Ve google music logolarını kimi yerlerde de yayımlıyordu.

Google ilk olarak var olan alış-veriş sitelerinde online mp3 satma bölümlerini aktif ederek tüm gözleri üzerine çekmişti. Ve hemen ardından gelen dedikodularla google’ın gerçekten müzik dünyasına da gireceği kesinlik kazandı. Ama google’ın bu sektöre girmesiyle birlikte zararlı çıkacak birisi vardı ki. O da itune’di. İtunes uzun yıllardır çevrim için müzik satışı yapan milyonlarca kitleye sahip bir servisti. Ve google’dan gelecek böyle bir atak itunes’in zararlı çıkması demekti.

Bakalım google gerçekten müzik servisini hizmete sunacak mı? Eğer google bu servisini hizmete sunarsa itunes nasıl bir atak yapacaktı? Hepsi merak konusu olan bu soruların cevabını ileride hep birlikte göreceyiz.

Yorum yapın