Avea ile facebook’a ücretsiz girmek

Avea, kullanıcılarını uzun zamandır bir yenilik yapma peşindeydi. Ve beklenen yenilik geldi. Artık avea ile facebook’a girmek ücretsiz.

Mobil cihazlarla facebook’a daha rahat girilebilmek için açılan 0.facebook.com tamamen resmi olarak hizmete sunuldu. Ve işte Avea’da kullanıcılarına bir sürpriz yaparak tüm avea abonelerine 0.facebook.com adresinde ücretsiz bağlanabilme fırsatı sunu du.

Yani kısacası Avea aboneleri facebook’a 0.facebook.com adresiyle ücretsiz bir şekilde bağlanabilecek. Avea’dan yapılan açıklamada; mobil dünyanın artık bir dönüm noktasına geldiği ve bu uygulamanın da tam yerinde olduğu açıklaması yapıldı.

Eğer sizde bir avea kullanıcıysanız 0.facebook.com adresinden ücretsiz bir şekilde facebook’a bağlanabilirsiniz.

Yorum yapın

Avea ile facebook’a ücretsiz girmek” üzerine 186 yorum

  1. 0.facebook kullanmak ıstıyorum telefonumun markası nokıa 5130-c2 bana yardımcı olurmusunuz?

  2. keşke türkcell de kalsaydım anında giriyodum yarın hemen türkcelle dönüş yapacam ne avea sı ya

  3. dagerock kardeşim senin yorumunu okusaymışım avea müşteri hizmetlerini arayana kadar. bir sürü tl gitti, sorunu halledemediler üstelik, güya face ayarı yolladılar. berbat bi hizmet anlayışı, sorunun nedenini anlamaya çalışmadılar bile. ben bilsem onları aramam zaten. üstelik ikinci üçüncü kez aradım olmadığını söylemek için 1,2 kuruş daha gitti ama bağlanamadım müşt. hizm. hattan düşürdüler. toplamda 7 lira heba oldu face uğruna, inat ettim sayende başardım. bilgilendirme için teşekkürler.

  4. bnm sorunum daha farklı sanırsam .s ben telefonumu yeni aldım ve bağlantı ayarı falan yok sms le falan yapsam nasıl yapablrm bağlantı ayarı mı olştrcm ne olur yardmcı olun .s

  5. samsung galaxy ace s5830 kullanıyorum. ama bağlantı şeçeneklerinde internet ve mms ayarları var avea gbrs wap ayarlarını elle nasıl yaparım

  6. İki ayarı yapmadan bağlanamazsızınız Avea ile 0.facebook.com sitesine..?
    1. Avea Gprs Wap ayarını telefona yüklemek yada elle yapmak

    2. Telefonda bağlanmak için; Erişim noktasını(Bağ. nok.) Avea Gprs Wap ularak seçmek

    Her telefonda bu iki işlem yapılınca bağlanır. ben samsung wave kullanıyorum artık çok rahat bağlanıyorum..
    sorun nerden kaynaklanıyor derseniz. avea tek internet ayarı (wap vup cart curt internet) kullansa mesele kalmazdı. bir de şebeke operatörleri daha bir model piyasa sürülmeden otomatik ayarları kartı tele sokunca almalı.. ama nerdeeeee :)) adam daha telefonunun operatörün listesinde göremiyor.. olsun sorun değil ayarlar internette dolanıyor… sabit ilkeler var…biraz araştırın bulunur.. saygılar

  7. @murat
    0.facebook.com ücretsizdir. 0.facebook.com adresine yaptığınız ziyaretler ücretlendirilmez. Ücretsiz erişim için 0.facebook.com sitesine cep telefonunuzun Avea WAP bağlantı noktası üzerinden ulaşmanız gerekmektedir. 0.facebook.com’da yer alan herhangi bir fotoğraf linkine tıklamanız durumunda fotoğrafın görüntülendiği sayfalar standart wap ücreti üzerinden ücretlendirilir.

  8. olmuyo sallamayın hep gitti tl ciklerim ya 0.facebook yaz diyon kotörlerim gitti ya bune yaaa

  9. Avea aboneleri daha hızlı erişim için geliştirilen 0.facebook.com’a tamamen ücretsiz olarak erişebiliyor.
    Avea, 0.facebook.com sitesine ücretsiz (1) mobil erişim olanağı sunuyor. 0.facebook.com sitesine WAP bağlantı noktasından ücretsiz erişebilecek olan Avea aboneleri, böylelikle Facebook üzerinden arkadaşlarına ve ailelerine, herhangi bir mobil internet tarayıcı üzerinden internet ücreti ödemelerine gerek kalmadan bağlanabilecekler.(2)
    – Facebook mobil sitesi m.facebook.com’un daha hızlı, yeni ve hafif bir versiyonu olan 0.facebook.com sitesi, daha hızlı erişim için geliştirildi. Herhangi bir görsel ya da fotoğrafa yer verilmeyen 0.facebook.com sayfaları, Avea ağındaki performans için tasarlandı. Facebook’taki fotoğraflara, 0.facebook.com’dan da kolayca erişilebiliyor. Herhangi bir fotoğrafın görüntülenmesi için, abonelerin fotoğrafa giden linke tıklamaları yeterli oluyor. Aboneler, fotoğraf görüntülemek için, 0.facebook.com sitesinden ayrıldıklarında bilgilendiriliyor ve 0.facebook.com sitesinden çıkıp fotoğraf görüntülediklerinde standart internet tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyorlar.
    Avea Pazarlama VAS – Ürün / Servis Geliştirme Departmanı Müdürü Yiğit Çamcı –; “Facebook, yeni servisi 0.facebook.com ile mobil internet pazarına katkıda bulundu.Facebook üzerindeki en büyük kullanıcı gruplarından biri Türkiye’de bulunuyor. Bu projede, Facebook ile birlikte çalışarak, mobil internet pazarındaki konumumuzu güçlendirme fırsatına da sahip olduk. 0.facebook.com’u hizmete açarak, mobil internet kullanımını artırmayı amaçlıyoruz. Bu işbirliği, abonelerimizi mobil internet kullanımına teşvik etmede önemli bir dönüm noktası olacak”.
    Facebook Mobil İş Yöneticisi Henri Moissinac; “Facebook’a tüm dünyada basit ve hızlı mobil erişim sağlamak amacıyla, her zaman yenilikçi şirketler ile çalışmayı tercih ediyoruz. Avea ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde, insanlar bundan böyle Facebook’a 0.facebook.com üzerinden ücretsiz erişebilecekler.”
    (1) Avea aboneleri 0.facebook.com’a sadece cep telefonlarının WAP bağlantı noktası üzerinden erişebiliyor.
    (2) Avea 0.facebook.com’a en az bir tam yıl süre ile.ücretsiz erişim sağlayacak (herhangi bir internet ücreti uygulanmayacak) Servisin süresi Avea’nın isteğine bağlı olacak.

  10. @murat
    murat face telden girmeden önce baglantı yapılsınmı diyor hayır de daha snr yer imlerinden 0.face seç tekrar gelen baglatı yapılsınm cvp evet de o zmn knt gitmez