Avea ile facebook’a ücretsiz girmek

Avea, kullanıcılarını uzun zamandır bir yenilik yapma peşindeydi. Ve beklenen yenilik geldi. Artık avea ile facebook’a girmek ücretsiz.

Mobil cihazlarla facebook’a daha rahat girilebilmek için açılan 0.facebook.com tamamen resmi olarak hizmete sunuldu. Ve işte Avea’da kullanıcılarına bir sürpriz yaparak tüm avea abonelerine 0.facebook.com adresinde ücretsiz bağlanabilme fırsatı sunu du.

Yani kısacası Avea aboneleri facebook’a 0.facebook.com adresiyle ücretsiz bir şekilde bağlanabilecek. Avea’dan yapılan açıklamada; mobil dünyanın artık bir dönüm noktasına geldiği ve bu uygulamanın da tam yerinde olduğu açıklaması yapıldı.

Eğer sizde bir avea kullanıcıysanız 0.facebook.com adresinden ücretsiz bir şekilde facebook’a bağlanabilirsiniz.

Yorum yapın

Avea ile facebook’a ücretsiz girmek” üzerine 186 yorum

  1. sana

    Anonim :nası bısey bu avea yaaa. wodafon super yaaa. keske qeçmeseydım aveaya :s

    ,

    sana gel diye avea bişemi dedi ya gelmeseydin sn geldin internette aveada kontör gitmeye başladı:S

  2. Arkadaşlar Çözüm şu.
    Bende 0.facebook.com kullanıcısıyım Bendede gitmiyor Çünkü Fotoğraflar ve Videolar Görüntülenemediği için.
    Eğer telefonunuz kaliteliyse onlar görüntülenir ve onlara Ayır bi Tl kesiyor sorun bu Telefonunuzda.

  3. arkadaşlar her telefondan giriliyor ancak bazılarınız yapamadığı için aweaya laf söylüyor malesef. öncelikle telefonuna yüklediğiniz facebooktan girmeyin. direk url adresine 0.facebook.com yazın ve daha sonra awea wap gprs i işaretleyin. fotoğraf ve videoları göstermese çoğu telefonda yapabilcek birşey yok. illa görmek istiyorum diyorsanız kontrünüzü gözden çıkarmalısınız artık, yada oturun bilgisayarınızın başına ordan girin.

  4. arkadaşlar ben giriyorum 0,32 TL’m var hiç de kuruş falan gitmiyor hem bütün resimler açılıyor ama videolar açılmıor onun ayrı bir program varmış öle dediler.telfn nokia 5800 XM

  5. arkadaşlar bende giremiyorum yan komşumuz giriyor 1 kuruş gene vermiyor.oda avea bende nasıl dedim ver telefonunu dedi aldı 0. facebook.com yazdı bağlanılıyor diyo beliyoz bekliyoz tık yok.nasıl oluyosa bazı telelonlar beleş giriyo.

  6. ben de hiç gitmedi 20 kuruş yada daha fazla aalmadı ama resim yada video açılmıyo nedense

  7. Facebooka baglanamayan arkadaslar avea internet degilde avea gprs secegiyle girmeyi deneyin bendede aynı sorun var avea internetle giris yapamıyorum ama avea gprs hizmetiyle girebiliyorum yinede cogu girisimde 20 kurus kesiyor

  8. Her girdiğimde 0.facebook.com adresinden giriyorum ama 20 kuruş bakiyemi alıyor Her zaman bunun nedenini öğrenmek istiyorum ?

  9. ÜcretLiyken Paşa Paşa GireßiLiyorum :S
    ßedavaya geLincee Yokk Tık Yok…
    Avea 1 DÜnya Dedik Başımızın Üstüne Koyduk..
    İLLa Wadafone KuLLanıcısı oLup Anımı YaşayaLım yani ?

  10. yhaaa bende 0.facebook.com yazıyorum haLa qirmiyor deLi oLacağım ne yapmaLıyım.? 🙁

  11. arkadaslar site ücretsiz ama ilk girerken internete girme parası alınıyor 20 kurus filan yada 40 ama eger hic kontor yoksa yinede girebiliosunuz

  12. benden gidiyr ama arkadasımdan gitmiyr o na msj gelmiş bana gelmedi ondan mı acaba

  13. yalan söylüyorlar az önce kullandım 9 tl mi yedi. tuzaktan başka birşey değil bu…