Avea ile facebook’a ücretsiz girmek

Avea, kullanıcılarını uzun zamandır bir yenilik yapma peşindeydi. Ve beklenen yenilik geldi. Artık avea ile facebook’a girmek ücretsiz.

Mobil cihazlarla facebook’a daha rahat girilebilmek için açılan 0.facebook.com tamamen resmi olarak hizmete sunuldu. Ve işte Avea’da kullanıcılarına bir sürpriz yaparak tüm avea abonelerine 0.facebook.com adresinde ücretsiz bağlanabilme fırsatı sunu du.

Yani kısacası Avea aboneleri facebook’a 0.facebook.com adresiyle ücretsiz bir şekilde bağlanabilecek. Avea’dan yapılan açıklamada; mobil dünyanın artık bir dönüm noktasına geldiği ve bu uygulamanın da tam yerinde olduğu açıklaması yapıldı.

Eğer sizde bir avea kullanıcıysanız 0.facebook.com adresinden ücretsiz bir şekilde facebook’a bağlanabilirsiniz.

Yorum yapın

Avea ile facebook’a ücretsiz girmek” üzerine 186 yorum

  1. yaa benim telefonumun 2630 nrmlde faceye girio ama şu 1 haftadır girmio neden acaba? 0.facebook kapanmşş duyduğuma göre ama arkdşlarımın bir çoğu aveadan girio peki bn nasıl grcem.?

  2. 0.facebook.com bu nasıl giriceğini biliyorum..cep telefon siteleri servisler gir.ondan sonra internet servisi gir.ondan sonra yer imleri gir.. 0.facebook.com yaz. ondan sonra aç bu kadar ücretsiz bu.. ama kapandı sonra baya kapandı yani ocakta falan kapandı.. 🙂

  3. arkadaşlar bu 0.face giriyordum şimdi m face olmuş buda ücretli ücretsizi nedir bunun biri akıl versin……..ben ücretli girmek istemiyorum..varsa bilen yorum atın

  4. benim samsung c303i 0.facebok yazınca tl gidiyor ben nasıl yapıcamücretsiz olmASI İÇİN ne yapman gererkiyor wap şifre falan var onları yazınca tl gidiyor ama o sifre internet için bana gelmisti (mobilvizyon mmms vapiçin sifre gelmiş amam onları yazınca tl gidiyor)

  5. 123368 ŞİFRESİ BU WAP ŞİFRESİ KULLANUCU ADINIZDA TELEFON NUMARANIZZ AYARLARI OKEYLEYİP YENİDEN DENEYİN

  6. ya benim tl nokia 6730 kontör yok ben nasıl bağlanacak 0.facebooka giriyom olmuyorr