Vatan bilgisayar’dan iş fırsatı

Teknoloji mağazalarının önde gelen isimlerinden vatan bilgisayar tam 300 kişiyi iş sahibi yapacak.

İşsizliğini hat safa da olduğu şu son günlerde işkur ve vatan bilgisayar’ın ortak geliştirdiği anlaşma ile tam olarak 300 kişi iş sahibi yapılacak. İşkur’a kayıtlı kişilerin başvurabileceği ve iş kur üzerinden kursların verilerek seçileceği bu kişiler kurs sonucunda çeşitli sınavlara tabi tutulacak, bu sınavlardan da geçebilenler Vatan Bilgisayar’da işe başlayabilecek. Yılsonuna kadar sürecek olan kurslara katılan kişilere de iş kur tarafından günlük 15 TL ödeme yapılacak

Ülkemizde işsizlik bu kadar yüksekken, büyük girişimcilerden gelen bu tür projeler, biraz olsun işsizliğin azalmasına sebep olabilir.

Kursa kayıt olabilmek için detaylı bilgiyi İşkur’dan veya Vatan bilgisayar Topkapı mağazasın dan alabilirsiniz.

Yorum yapın

Vatan bilgisayar’dan iş fırsatı” üzerine 3 yorum

  1. yalan…devlet le yapılan saçma bi iş birliği!.daha doğrusu göstermelik bi oyun…vatan verdiği bu eğitim sayesinde vergiden 16.000 tl muaf oluyor ve aynı zamanda işe aldığı kişi sayısına görede devletten belli bi ücret buda en aşağı kur başına 20-25 bin lirayı buluyor…daha sonra devlete ben bu elemanları işe aldım diyerek alıyor fakat daha 1 ayı dolmadan elemanları tekrar işten çıkarıyor deneme süresi bahanesi ile!..

  2. sonbaharda eleman çıkarmaya başlayacaklarmış kriz diye habri geldi bir tanıdığımdan