Turkcell Facebook Bedava

Tam 1.000.000 genç birleşti ve 6 günde Cepten Facebook’u Bedava yaptı.

Güncelleme 1 : Facebook’ un  0.facebook.com adresinden Facebook’ a bağlanan Turkcell aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişebiliyor. Ayrıntılar yazının sonunda.

Güncelleme 2: Cepten tam sürüm Facebook’ a ayda 3 liraya erişmek için Turkcell Sınırsız Facebook konusunu okuyunuz.

15 Ocak’tan itibaren Cepten Facebook Bedava!
Okulda, otobüste, cafede nerede olursan ol, Hiçbir ücret ödemeden cepten bağlan m.facebook.com’a, ister arkadaşını etiketle, ister statünü güncelle :))

turkcell facebook kampanya

Kampanya Koşulları

Kampanya 15 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.

* Kampanya sadece wap erişim noktası yapılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. Wap ayarlarınızı almak için WAP yazıp ücretsiz 2222’ye gönderebilirsiniz.

* Kampanya sadece m.facebook.com adresinde yer alan Facebook mobil sitesine erişimde geçerlidir. Facebook’a ait URL’ler üzerinden çalışan profil gezme, resim görüntüleme, durum bilgisi güncelleme gibi tüm aktiviteler ücretsiz olacaktır. Facebook’ta yer alan, ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar (oyunlar vb.) kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

* iPhone cihazlar tarafından kullanılan “internet erişim noktası”, Blackberry cihazları tarafından kullanılan “blackberry” erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (“mgb”/”mgbs”) erişim noktaları üzerinden yapılan bağlantılar kampanyaya dahil değildir.

* Facebook mobil sitesi üzerinden diğer sitelere yapılan bağlantılar kullanıcının kendi mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Güncelleme: (19 Mayıs 2010)

Yukarıdaki kampanya bitti, ancak facebook turkcell bedava yeni kampanyası başladı. İşte detaylar:

Facebook’ un  0.facebook.com adresinden Facebook’ a bağlanan Turkcell aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişebiliyor. Cep telefonundan 0.facebook.com adresine giren Turkcell’ liler Turkcell üzerinden ücretsiz erişim mesajını görebiliyor. Gençlere Ücretsiz Facebook Hediyesi! Turkcell’le bağlan Facebook’a! Hem de ücretsiz!

facebook turkcell bedava
facebook turkcell bedava

Metin tabanlı hafif versiyon 0.facebook.com’da (yada zero.facebook.com) fotoğraf ve grafikler link olarak yer alıyor. Fotoğrafın linkine tıklayan Turkcell’ liler, standart siteye yönlendirildiklerine dair bilgilendirme mesajı görüyor. Fotoğraf ve benzeri içerikleri görmek isteyen  Turkcell’liler 15 MB’ye kadar günde 3 TL, gençTarife’liler ise 50 Kuruş ödeyecek. Günde 3 TL’den sonra 15 MB internet ücretsiz. Hazır Kart’lılar şimdi sadece 3 TL’ye tüm gün internette dolaşıyor!

Yorum yapın

Turkcell Facebook Bedava” üzerine 292 yorum

  1. ya arkadaslar benim hattım faturalı 0.facebook.com ‘A girersem faturadan gidermi yada ayrı fatura gelirmi ?

  2. Yha arkadaşalr eğer ben şimdi kayıt olurken ne kadar param gider yoksa direk bedavımı onu öğrenmek istiyorummm birisi cevaplasın lütfennnn !!!

  3. bende iphone var ama ben yinede giremiyorum . kendi kablosuz bağlantım oladan girmiyor istediğim her yere . hattım da turkcell ama ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

  4. ben girdim hala yanıt gelmedi biraz beklememi mi gerek iphoneden giriyorum dipnot…

  5. yaa ben kaç gundür 0.facebook.com bedavaya giremıyorum telefonun desteklemıyor dıyor ben daha önce ücretli giriyordum şimdi hiç giremıyorum..kafayiemek üzerindeyım

  6. arkadaşlar 01.01.2011 de kampanya bitmiştir. her int. girişte 50 krş gidiyor ….

  7. özür dilerim yanlış bir şey yazdıysa yerinde kulananlar için bulunmaz bir hazine tabiki anlayanlar için sene74.76 senelerinde doğru dürüst sözlük bile bumazken şuan çocuklar için tek kelimeylen harika bir şey benimyaşımdaki bir çoğu kulanmayı bile bilmez öğrenmeyede çalışmazlar ne güzel bir kaynak olduğunu bilseler gece gündüz başından kalkmazlar

  8. ben süleyman yeni senemiz hepize sağlık vede mutluluk huzur getirmesini temeli ederim büyük ve küçüklerime

  9. 20 tl ye 250 dk heray veriyormuş VODAFON 8 tl internetmiş neyse tcelden bu tarifeye geçtim aa faturalı kazık ben aylık 30 tl gözden çıkardım ama gelen fatura 72 tl ne hikmetse ayın başında 250 kendi dk knştm arlk ayının sonunda konuştuğum kadar hediyesini kullandım 8 gunluk konuşmamıda 44 tl saymışlar ve limit uyarı ve internet pk msj geç gönderiyorlar .. NEYSE YENİ YILı TURKCELE gecerek Faturasız hat ve bedava facele 6ay boyunca aylık 20 ye 40 veren ve genc tarifeyle geçirmeyi düşünüyorum FACE kampanyası iyi oldu devamını beklerim…

  10. ya arkadaşlar bu bedava olayı önceden kullanılan hatlardadaoluyomu yoksa yeni alınan turkcell kartında mı oluyo bide foto.vb. haricinde bişeye girmeyince bedava mı oluyo?

  11. @gül
    2.77 kb ta baktığın resimler hoşuna gittimi bari bir kere yazının ne kadar kapasitesi var ki okADAR KB tı doldursun paralı ya girmişsin mobile facebook yani ordan çıkıp 0.facebook.com girmeyi bir denermisin lütfen daha önce deneyip resme bakarak çıkmışsan bir daha dene hatta her girişinde yer imine ele yaz 0.facebook.com diye

  12. @murat
    değerli arkadaşım sen bir kere resim gördüğün içn ki zaten girerkende uyarı yor seni m.facebook.com yönlendiriyor. tmmm o araya gittin resme baktın azzcık paran gitti geeri gel geri gelemedin arasıra linki hiç kontrol etmezmisin tekrardan 0.facebook.com yazıp gir bir sıkıntı kalmaz olmadı bir daha yer imi olarak 0.facebook.com diye ekle olsun bitsin 😀

  13. @serkan yağmur
    google mutlaka vardır veya diğer bir internet tarayıcısı olan YAHOO.com mutlaka kayıtlı hazırda vardır bunlardan biri
    bu tarayıcılarda 0.facebook.com veya zero.facebook.com diye bulup gir olmadı hiçbir siteyedemi giremiyorsun girebildiğin bir sitede bunun linki ni oluşturup Tıklama ile yine bedava face ye girersin mesela mobile girebiliyorsan ordan rahalıkla link paylaşıp sonrada o linke girebilirsin motorolanla hadi kolay gelsin

  14. @furkan
    Türkcell resmi sitesinde bedava olduğunu söylüyor vede 0.facebook.com daykende Türkcell ile bedava giriş yazıyor ama eğer buna rahmen param gidiyor diyorsan ayrıntılı fatura özetini göstererek Türkcelli mahkemeye verebilirsin merak etme daha önce çok arkadaşım verdi vede kazandı ama hiç internette sıkıntı yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla