Rapidshare’dan Dosya İndirmek Çok Kolay

Rapidshare en fazla ilgi gören arşivleme sitelerinden biri olarak görülebilir. Arşivlerindeki dosyaların toplamı terabaytlarla ölçülmektedir. Bu kadar çok kullananı olmasına rağmen, bu siteden dosya indirmeye kalktığımızda, hepimiz bir miktar öfkeleniyoruz. Çünkü eğer ücretsiz kullanıcı isek sistem bizi her seferinde bir miktar bekletiyor.

Rapidshare ile ilgili çok fazla yazılım geliştiriliyor. Bunun yanında bu site hakkında başka siteler de kuruluyor. Mesela bunlardan bazıları, Rapidshare’a yüklenen dosyaları bulmaya yarayan arama motoru özelliği görüyor. Bunlara Rapidshare Google’ı da diyebiliriz.

Bu yazıda Rapidshare’dan dosya indirmenizi daha pratik hale getirecek bir yazılımdan bahsedeceğiz. Yazılımın adı RapidWareX.

Bu yazılım ile dosyaları eşzamanlı olarak indirebileceğiniz gibi, indirme sırasında sıkıntı çıkan dosyaları otomatik olarak tekrar indirmeyi kendisi deniyor. Yani sizin dosyanın sağlam bir şekilde inip inmediğini kontrol etmenize gerek kalmıyor.

Bunun yanında, eğer Rapidshare hesabınız varsa bu yazılım yine size eşlik etmekten vazgeçmiyor. Şifrenizi ve kullanıcı adınızı bir kere yazılıma girmeniz yeterli. O aklında tutuyor ve defalarca şifre girme derdinden de sizi kurtarıyor.

Hem ücretli olarak hesap sahibi olanların, hem de Rapidshare hesabına sahip olmayanların işine yarayacak olan bu yazılımın ara yüzü de çok sade ve bu sayede kullanımı da bir hayli kolaylaşmış durumda.

RapidWareX yazılımını indirmek için buraya tıklayınız.

Yorum yapın

Rapidshare’dan Dosya İndirmek Çok Kolay” üzerine 2 yorum