Türk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya

Konuşma sürenizden kısmadan rahat rahat ödeme yapabileceğiniz bir kampanyayı ortaya süren Türk Telekom, Videofon’ları herkesin doya doya görüntülü konuşma yapması için taksitlerle hizmete sundu.

Videofon’lara sahip olabilmek için her zamanki gibi, size en yakın Türk Telekom Ofis ve Bayilerine gitmeniz yeterli. Oradan gerekli detayları ve bilgileri edinebilirsiniz.

Bu sayede sevdikleriniz ile sadece konuşmayacak, o anki hallerini de görme imkânına sahip olacaksınız.

Bu kampanyada 2 adet paket bulunuyor.

Bunlardan birisinde, 24 ay boyunca aylık 12.90 TL taksit ödemeyi kabul etmeniz halinde, her ay 150 dakika ücretsiz görüşme ve buna ek olarak görüntülü telefon cihazı edinebileceksiniz.

Diğerinde ise, 24 ay boyunca aylık 19 TL taksit ödemeyi kabul etmeniz halinde, her ay 3000 dakika ücretsiz görüşme ve buna ek olarak görüntülü telefon cihazı edinebileceksiniz.

20 Nisan 2009 tarihinde başlatılan kampanya hakkında bilgi edinebilmek için 444 1 444 hattını arayıp, öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.

Görüntülü telefonların piyasa fiyatının 400 TL değerinde olduğunu söylemeyi de utmayalım.

Görüntülü konuşma için ise gereken en önemli şey, evinizde internet bağlantısı olması. Şirket, kampanyayı 24 aylık aboneler için geçerli tutmuş. Elde edilen ücretsiz dakikaların kullanılmayan kısımlarının ise bir sonraki aya devredilmesine izin vermemişler.

Limit aşımları durumunda ne gibi ücretlendirmeler yapılacağı ile ilgili bilgi için bağlantı : http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Avantaj-150-Videofon-Kampanyasi
Türk Telekom Bayilerine ulaşmak için bilgi edinebileceğiniz bağlantı : http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/MusteriHizmetleri/TTHizmetNoktalari

Yorum yapın