Call Of Duty WW2 İnceleme

Herkese Tekrardan Merhaba!

Son zamanlarda popüler olan Call Of Duty World War 2 Oyununu İnceleyeceğiz.

Şahsen oyunu oynadım ve bitirdim, oyunun ana hikayesini beğendim,.

Hikayesi yaklaşık 7-6 günde bitiyor.

Modern warfare’den sonra çıkan oyunların hikayesi çokta iyi değildi ama Sledgehammer bu soruna çareyi bu oyunda buldu. Oyuna ilk giriş yaptığınızda gözünüze oyunun grafiklerinin çarpacağından eminim. Göründüğü üzere oyun FPS fakat multiplayer lobby de third person olarak gezinti yapıyorsunuz, Multiplayer’dan bahsetmişken bu konuya da değinelim. Multiplayer da oldukça oyun modu var, hepside birbirinden güzel. Bu modlar:

Team Deathmatch, War, Domination, Search And Destroy, Kill Confirmed, Hard Point, Free-For-All Ve Capture The Flag olarak bulunmakta ayrıca bu modları split screen olarak oynayabilirsiniz fakat split screen oynarken online maça giremezsiniz.

Ve Nazi Zombies. Bu modda sadece iki harita var ilk harita bir evde geçiyor ikincisi ise karlı bir arazide bu modları da split screen oynayabilirsiniz fakat bu modda da aynı anda online maça giremezsiniz.

Nazi Zombies oyununda wave wave olarak zombiler geliyor maça girmeden önce karakterinizi ve yeteneklerini seçiyorsunuz:

Yukarıdaki görsel de olduğu gibi.

Haritada dağıtılan silahlar belirli bir Jul sayısına bağlı ve bu silahları belirli bir puan miktarına ulaşınca satın alabilirsiniz.

Birde CoD WW2 2017’nin en iyi oyunları sıralamasında ilk üçte yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde The Resistance DLC‘sini bizlere ücretsiz olarak sunan Activision, oyunun hakkını veriyor.

Önemli Bir Nokta: Oyunda ufaktan optimizasyon sıkıntısı var ve ilk başta fark edebilirsiniz ama ilerde göze çarpmayan bir sıkıntı haline geliyor.

Konuyu çok uzatmaya gerek yok, sonuç olarak oyun bence her yönünden harika ve almaya değer bir oyun olduğu kesin. Oynamadan geçmeyin derim.

Web Sitemizi Ziyaret Edin:

pdfdergi.com

Yorum yapın