Site icon pdfdergi

Samsung Galaxy Ace S5830i Fabrika Ayarları

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım ikinci el ürün satan siteleren birinden Samsung Galaxy Ace 8530i cep telefonu aldı ve cihazı fabrika ayarlarına döndürmem için bana verdi. Küçük bir araştırma yaptıktan sonra cihazı nasıl fabrika ayarlarına dönüştürebileceğimi öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim. Bir kaç yöntem var. Dikkat sıfırlama işlemi cihazdaki tüm özel verilerinizi siler (rehber dahil). Gerekiyorsa öncesinde mutlaka yedek alın.

Samsung Galaxy Ace S5830i Fabrika Ayarlarına döndürüp formatlamak için öncelikle telefonumuzun şarj seviyesinin iyi bir durumda olduğunu kontrol edelim ve telefonu kapatalım.

Cihaz kapalı iken Home+Power tuşlarına aynı anda basılı tutarak cihazı recovery moduna sokalım. Gelen ekranda wipe data/factory reset menüsünü seçip, yes diyerek onaylayalım. Yine buradan reboot system now diyerek cihazı yeniden başlatalım. Bu işlemden sonra s8530i telefonumuz fabrika ayarlarına sıfırlanacağı için açılış süresi biraz uzayacaktır, bekleyelim.

Bu şekilde yapamayan arkadaşlar cihaz kapalı iken Ses açma+Home+Power tuşlarına basılı tutarak formatlama işlemini yapabilir.

Diğer bir yöntem ise cihaz açıkken uygulanmakta. Ana ekranda, uygulama listesini açın ve Ayarlar → Gizlilik → Fabrika ayarlarına sıfırla → Telefonu sıfırla → Her şeyi sil seçeneğine basın.

Bildiğim son yöntem ise *2767*3855# telefon numarasını arayarak gizli kodu çalıştırmak.

Exit mobile version