Site icon pdfdergi

VINN Turkcell Vınn fiyatı vınn kampanya

Internete nasıl bağlanıyorsunuz? ADSL? VDSL? Kablo? Metro Ethernet? Internet’e bağlanmak için bir çok alternatif yöntem var ama ezici bir çoğunluk adsl kullanıyor. Peki hareketli olduğumuz zaman ne yapacağız? Internet kafeler bence çok güvenli değil, çünkü şifreleriniz çalınabilir. Peki ya gittiğimiz yerde bir wireless bağlantı bulsak? Bence bu da güvensiz, şifrelerimizi bir kaptırırsak sonra çok üzülürüz. Peki ne yapmalıyız?

Eğer bütçeniz varsa tabiki bir mobil modem ve internet paketi satın almalıyız. Böylece %100 olmasa da diğer yöntemlere göre daha fazla güven altında olabiliriz. Avea ve Vodafone’ da  interneti yanımızda taşıyabilmemiz için ürünler çıkardı ancak biz bu yazımızda Turkcell VINN dan ve VInn fiyatından internet hızından VInn performansından ve birazda Turkcell den bahsedeceğiz.

 

Öncelikle Vınn nedir kısaca bundan bahsetmeye çalışacağım. Hani cep telefonumuzu yanımızda taşırız da kablosuz olarak istediğimiz yerden sevdiklerimizle konuşuruz ya, işte vınn da istediğimiz yerden internete kolayca bağlanabilmemizi sağlayan alet, modem. Bu modemin boyutu usb memory kadar, hani şu 4gb, 8gb gibi parmak boyutunda usb belleklerimiz var ya işte vınn da onlara çok benziyor. Vınn modeminin içine bir adet sim kart takarak modemin sim kart üzerinden internete çıkmasını sağlıyoruz.

İşlem gerçekten çok basit. Vınn modemde yer alan sim kart yuvasını aç. Sim i yerleştir sonra vınn ı bilgisayara tak ve bekle. Sonrasında Turkcell Connect isimli yazılımın kurulumu başlayacak. İleri ileri diyerek kuruluma devam et ve en sonunda Son de bitir. İşte, masaüstünde Turkcell Connect kısayolu oluştu bile.

Şimdi internete bağlanmak için yapman gereken tek şey kısayola tıklayıp programı açmak ve bağlan düğmesine basmak. Ta taaa, internete bağlandın.Turkcekk Vınn ile evde, okulda, işte, parkta, arabada, tatilde nerede istersen internete bağlabilirsin. Üstelik 3G hızında. Yani evinde kullandığın adsl’ den belki daha hızlı belki de ona çok yakın hızda. Daha ne olsun?

Peki Turkcell VINN ne kadar? yani cebimizden ne çıkacak?

Evet, güncel fiyatlar bunlar. Vınn paketleti 29 lira 69 lira arasında. Benim Vınn Turkcell ile ilgili yazacaklarım bu kadar, eğer ayrıntılı bilgi isterseniz Vınn Turkcell bağlantısından daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Exit mobile version