Site icon pdfdergi

Google Maps Adres Düzeltme

Google Maps Yerel İşletmeler Merkezi’nde Türkiye yok. Hem nüfus hemde internet kullanımı oranları açısından bir çok ülkenin üstünde olmamıza rağmen ve Google ‘ ı çoook sevmemize rağmen Google Maps Yerel İşletmeler Merkezi’nde Türkiye’ mizin olmaması çok üzücü.

Google Maps’ e firmalarımız bir şekilde eklenmiş ancak bazı firmaların adresi telefonu yanlış girilmiş. Bazı firmaların ise adresleri birden fazla girilmiş. Yani firma taşınmış ama google maps te hala eski iletişim bilgileri mevcut yada mükerrer kayıt var. Hem eski iletişim bilgileri hemde yeni iletişim bilgileri.

İşin kötü yanı ise farklı ülkelerdeki kullanıcılar bu adresler üzerinden giriş düzeltme yada girişi kaldırma isteğinde bulunabilirken biz sadece bakakalıyoruz. Bu gerçekten çok üzücü.

Google’ ın bizi çok sevdiğini biliyoruz. Çünkü daha önce Google Bize Logo yapsana dedik yaptı, google translate hizmetine Türkçe’ yi de ekle dedik ekledi. Şimdi Google’ dan bir şey daha istiyoruz. Google, Google Maps Yerel İşletmeler Merkezi’ ne Türkiye’ yi de ekle.

Çünkü Google Maps’ te yanlış girilen bilgileri düzeltmek istiyoruz.
Çünkü Google Maps’ te gözükmesini istemediğimiz bilgileri kaldırmak istiyoruz.
Çünkü Google Maps’ te mükerrer kayıtları görmek istemiyoruz.

Teşekkürler Google! Hayatımızı kolaylaştırdığın için!

Bu başlık altında ne kadar istek toplayabilirsek Google’ a sesimizi o kadar kolay duyurabiliriz. Eğer sizde bu durumun düzelmesini istiyorsanız lütfen bu mesaja yorum yazarak katkıda bulunun.

Exit mobile version