Site icon pdfdergi

Turkcell Sınırsız Facebook

Ayda 3 liraya sınırsız tam sürüm facebook’ a ne dersiniz? Sanırım bir çok kullanıcı yupiii diyecek. Çünkü facebook tam sürümü gerçekten çok fazla daha yiyor ve ay sonunda sürprize açık. Ancak Turkcell başlattığı yeni kampanya ile ayda 3 TL’ye sınırsız Facebook imkanı sağlıyor. Yani eğer Turkcell abonesi iseniz undan böyle “ne ödeyeceğim?” diye düşünmeden yalnızca 3 TL karşılığında rahat rahat, tam sürüm Facebook’a girebileceksiniz.

3G hızında Facebook’a erişim için başka bir koşul da yok. Turkcell’liler tarife üyeliği veya yükleme ön şartı olmadan, ayda yalnızca 3 TL karşılığında cepten Facebook’a her an her yerden sınırsız erişebilecek. Paketten faydalanmak için FACE yazıp 2222’ye göndermek yeterli olacak. İsteyen aboneler, 0.facebook.com adresini kullanarak Facebook‘un ücretsiz sürümünü kullanmaya da devam edebilecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

Türkiye, 23 milyon Facebook kullanıcısıyla dünyada ABD, Endonezya ve İngiltere’den sonra dördüncü sırada yer alıyor. Dünya çapında 200 milyondan fazla aktif kullanıcı Facebook’a mobil cihazlar üzerinden erişiyor. Doğaldır ki abonelerimiz de ‘ne ödeyeceğim’ diye düşünmeden cep telefonlarından Faceboook’a erişmek, sosyal çevrelerini online ortamda takip edebilmek istiyorlar. Facebook erişimi paketini müşterilerimizden gelen yoğun talepler sonucu şekillendirdik. Bundan böyle tüm Turkcell’lilere aylık 3 TL karşılığında sınırsız Facebook erişimi sunuyoruz. Kısacası, Daha Fazla Hayat – Daha Fazla Facebook diyoruz.

DETAYLAR:

Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir.

* İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları üzerinden yapılan bağlantılar pakete dahil değildir.

* Facebook’ta yer alan ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama ve içerikler için yapılan kullanım, abonenin internet paketi varsa paketinden yoksa kendi mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

* Facebook paketinden eğer 3G abonesiyseniz ve telefonunuz 3G destekli ise Turkcell 3G hızında, 3G abonesi değilseniz veya telefonunuz 3G uyumlu değilse, 2G/EDGE hızında faydalanabilirsiniz. Facebook paketinin adil kullanım limiti aylık 250 MB’dir. Bu limiti aşan kullanımlarda paket dahilinde Facebook’a erişiminiz devam ederken erişim hızınız 48 kbps’e indirilebilir.

* Sınırsız Facebook paketini iptal etmek için IPTAL FACE yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Cepten Facebook Paketi ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version