Site icon pdfdergi

Windows Vista Service Pack 1 Türkçe indir download

Windows Vista Service Pack 1 Türkçe indirilmeye hazır. 550 megabyte a yakın dosya büyüklüğü ile beni şaşırttı doğrusu. Henüz indirmekte olduğum için Vista SP1 hakkında bir şeyler yazamayacağım. Ama indirip kurduktan sonra paylaşacağım mutlaka. İşte indirme adresi:

Dosya boyutu ise şöyle:

Windows6.0-KB936330-X86-wave1.exe 544.3 MB

Windows Vista Service Pack 1 (SP1), daha önce yayımlanan güncelleştirmelere ek olarak, belirli güvenilirlik, performans ve uyumluluk sorunlarını çözmeye, yeni donanım türlerini desteklemeye ve gelişmekte olan birçok standart için destek sağlamaya odaklanmış değişiklikler içeriyor.

Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme sürümü herhangi bir dil sürümü üzerine yüklenebilir.

Windows Vista SP1’i yüklemeden önce yapılması gerekenler

•    Yüklemeye başlamadan önce sabit diskinizde en az 4,5 gigabayt (GB) boş alan olduğundan emin olun.

•    Windows Vista SP1’i bir dizüstü bilgisayara yüklüyorsanız, dizüstü bilgisayarınızı bir AC bağlayıcısı kullanarak bağlayın.

•    Yükleme işleminin tamamlanması için ne kadar gerekiyorsa bekleyin. Windows Vista SP1’in yüklenme süresi bilgisayarınıza ve Internet bağlantınıza bağlı olarak değişir. Yükleme işlemi birkaç saat sürebilir. Yükleme işlemi sırasında zaman zaman, yükleme devam etmesine karşın hiçbir işlem yapılmıyormuş gibi görünebilir. Yükleme tamamlanıncaya kadar bekleyin.

Windows Vista Service Pack 1 Türkçe indirme adresi

Exit mobile version