Skype ile cepten bedava konuş

iPhone için Skype 2.0.0 versiyonu çıktı. Yeni versiyonla Skype uygulaması 3G üzerinden çağrı yapma olanağı sağlanmış oldu. Bundan bir önceki versiyonda kablosuz ağ üzerinden çağrı yapabiliyorduk. Şimdi ise 3G olan her yerde iPhone üzerinden Skype ile çağrı yapabiliyoruz.

Artık Skype ile 3G üzerinden bağlantı kurabiliyoruz ve Skype 2.0.0  iPhone uygulaması ile Skype’dan Skype’a veya Skype’dan mobil ya da sabit hatlarla görüşme yapabiliyoruz. Uygulamayı iPad ile de deneme şansım oldu. Telefon özelliği olmayan iPad ile de Skype kullanarak iletişim ihtiyacımızı giderebiliyoruz.

Skype_iPhone

Skype 2.0.0 uygulaması ile iPhone 3G bağlantısını kullanarak arama yapabiliyoruz. Karşılıklı 3G Skype görüşmeleri Ağustos 2010 sonuna kadar ücretsiz. Ağustos ayından sonra Skype bu iş için bir miktar para talep edecek. WiFi üzerinden gerçekleştirilecek Skype’tan Skype’a görüşmeler ise ücretsiz olmaya devam edecek.

Skype 2.0.0 iPhone uygulaması, iPhone 3.0 işletim sistemi yüklü olan iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPad ve 2. nesil iPod Touch’larla uyumlu olarak çalışıyor.

Yorum yapın