Facebook’dan Para Kazanmak

Facebook günde milyonlarca kişinin ziyaret ettiği internetin en büyük ve en çok kullanıcılı sosyal ağ. İnternet kullanıcılarının hemen hemen hepsi bir Facebook hesabına sahip ve bir çoğu da Facebook’da aktif. Bu sitedeki yoğun trafik, para kazanmak için güzel bir kaynak olarak görülebilir.

Eğer internet üzerinden herhangi kar amaçlı bir iş yapıyorsanız, bloglama, net haberciliği, online satış vb., Facebook sizin için biçilmiş kaftandır. Facebook sayesinde internet üzerinden yaptığınız tüm işleriniz için ek bir gelir kapısı açabilirsiniz.  Facebook’da işinize yarayacak bir çok özellike vardır. Robert Grant, crowdconversion.com sitesine bu yolları kullanarak çok ziyaretçi çekmiştir ve kendi sitesi üzerinden bunları web dersleri halinde anlatmaktadır. Grant, Facebook’u kullanarak  sitenizin trafiğini arttırma veya sitenizden para kazanma üzerinde bir takım video dersler de hazırlamıştır. Tüm içeriği aşağıdaki adresten ulaşılabilir;

http://www.crowdconversion.com/facebook-marketing

Bu sitedeki yazılar tamamen ücretsiz olup, Facebook’dan web siteniz için faydalanmak üzere neler yapabileceğinizi en azından temel seviyede anlatmıştır. Siz de bunları uygularak Facebook’u web siteniz için ek bir gelir kapısı haline getirebilirsiniz.

Yorum yapın

Facebook’dan Para Kazanmak” üzerine 2 yorum

  1. Facebook hayran sayfalarının üye sayıları en tanınmış forumlardan bile fazla olabiliyor ve gizil reklam alanları çok fazla,reklam satıyorlar zaten…Gelcek facebook’ta :))

  2. Facebook şu an google ın arkadasından 2. sıraya yukseldi dunya çapında bu kadar hızlı kabullenilen bir websitesi daha yok. Tabii ki zamanında köşeleri kapan insanlar da şimdi o köşelerden para kazanıyorlar.