Google Chrome için mükemmel bir başlangıç sayfası

Standart Google Chrome başlangıç sayfası zaten oldukça kullanışlı. Popüler siteleri küçük resimler halinde gösteriyor, yeni kapatılan sekmeleri gösteriyor, internet geçmişini gösteriyor.. Fakat neden daha fazlasına sahip olmayasınız?

Google Chrome eklentili başlangıç sayfası,  size alternatif olarak  birçok ekstra özellik sunuyor. Bu yeni sayfa, başlangıç sayfanızı yeni bir sayfa ile değiştiriyor ve size dört tane  temel özellik sunuyor:  son kapatılan sekmeler( net geçmişi olmadan),  yer imleri, sizin seçtiğiniz yer imleri ve bir not.

Son saydığımız, not, bazı kullanıcılar için tuhaf gelmiş olabilir Chrome’ı kapatırken nota bir şeyler yazıyorsunuz ve diğer sefer oturum açtığınızda not direk karşınıza çıkıyor. İlginç ve çoğu kullanıcı için faydalı olabilecek bir eklenti. Hatta, bu not sayesinde direk Gmail’le bağlantı kurulması bile ayarlanmış. Oldukça kullanışlı ve birçok kullanıcının işine yarayabilecek bir özellik olmuş.

Bu başlangıç sayfası Google Chrome başlangıç sayfanızı daha da sevimli ve işlevli hale getiriyor. Bu özelliği kurmak da, hard diskinizden yaklaşık 30 mb’lık bir yer kaplıyor.

Bu eklenti, Google Chrome eklentiler sayfasından direk olarak indirilebilir.

Yorum yapın