TTNet WebTV yakında hizmete giriyor!

TTNetin yakında başlatacağı hizmet olan WebTV hizmeti ile TV kanalları ve daha fazlasını cuzi bir miktar ödeyen müşterilerine bilgisayarlardan izleme olanağı sağlayacak. Ayrıca TTNet’in internet aracılığıyla yapacağı yayınlar Televizyona bağlanacak bir cihaz ile TV dende izlenebilinecek.

Geçtiğimiz günlerde Süperlig yayın hakkı ihalesinde DigiTürk’le kıyasıya bir açıkartırma rekabetine giren TürkTelekom, bu haberle ihaleyi kazansaydı, maçları nasıl yayınlayacağı merakımızı açığa kavuşturmuş oldu.

Ajanslarda TTNet’in Şubat ayında WebTV tanıtımını başlatacağı haberleri çıktı. Yerli-Yabancı bir çok film stüdyo şirketleri yanı sıra National Georaphic CH, TV5 Monde, Trt, Show, Kanal D gibi yetmişsekiz kanal ile anlaşma sağladığı haberleri TTNet’in TV platformu olma gayesini ne kadar başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini gösteriyor. 700e yakın sinema filme izleme seçeneğide cabası… Kaçırdığımız dizileri tekrar izleyebileceğimizide unutmayalım 🙂

Cihaz konusunu açmamız gerekirse, en baştada belirttiğim gibi TTNet normal bilgisayarlarda bu hizmeti vereceği gibi TVlerdede bu hizmeti verecek, TV den hizmetin verilmesini sağlayacak cihazı Vestel üretiyormuş, bu cihaz sayesinde İnternet, Telefon, TV servisleri tek bir cihazdan alınabilecek. Ulaştırma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Türk Telekom bu cihaz ile hizmet alacak abonelerine, kolaylık sağlamak amacıyla, hizmetleri tek faturada toplamak üzerine çalışmalar yapıyorlarmış.

WebTV hizmeti ücretleri ajanslardan geçen haberlerde 1 ila 4 TL arasında ek ücret ödemeyle yapılacağı yazıyor. Yayın kaliteside denemiş ve iyi sonuçlar vermiş. Bekleyelim, marifetlerini görelim! 🙂

İnceleyin -> http://webtv.ttnet.com.tr/home

Yorum yapın