Bedava Adobe Dreamweaver CS3 Kitabı

Evet yanlış okumadınız. Bu kitaba bedava sahip olabilirsiniz. 310 sayfalık bu dev eseri okurlarımızdan birine hediye ediyoruz.

Kitabı kazanabilmeniz için yapmanız gereken şey sadece bu yazıya yorum yazmak ve yoruma girdiğiniz e-posta adresi ile pdfdergi google group üyesi olmak.

15 Aralık 2009 Pazar günü Random.org üzerinden yapılacak seçim ile hediyeyi kazanan yorumcu belirlenecek ve hediyesi adresine gönderilecektir. Detay için buraya bakınız.

Adobe Dreamweaver CS3 Professional Yetkili Eğitim Kılavuzu

“Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe ürünlerini tam performansla başarılı bir şekilde kullanmanızda size yardımcı olacak pratik uygulamalar ve gerçek uygulamalara ait örnekler sunuyor.”

Pattı Sokol, Sokol Consulting, Inc.

Web sitelerinin nasıl oluşturulduğunu ve yönetildiğini öğrenin; zengin etkileşim özelliklerine sahip arabirimler oluşturun; sitenize grafikler, metinler ve videolar gibi birçok farklı özellik ekleyin!

Adobe® Dreamweaver® CSS´ü öğrenmenin en hızlı, en kolay, en kapsamlı yolu! Uygulamalı yazılım eğitim kiîapları içinde en çok satan dizi olan Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe yazılımlarının özelliklerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizde size yardım´cı olur.

Adobe Dreamweaver CS3 Professional Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Systems Incorporated´ın, Adobe ürünleri konusundaki umanların desteğiyle geliştirilen resmi eğitim dizisi olması sebebiyle, diğer kitaplarda ya da eğitim programlarında olmayan bir özelliğe sahiptir.

adobe_dreamweaver_cs3_kitap

Yorum yapın

Bedava Adobe Dreamweaver CS3 Kitabı” üzerine 78 yorum