Windows 7 deneme süresini uzatmak Aktivasyon süresi nasıl uzatılır

Windows 7 deneme süresini uzatmak: Windows 7’ yi satın almadan önce 30 günlük deneme yapabilirsiniz. Daha önceden Vista ile deneme yapabiliyorduk. Şimdi de Windows 7 RC yayınlandı ve deneme yapabiliyoruz. 30 günlük windows 7 deneme süresi sizin için yeterli değilse bu süreyi 120 güne çıkartabilmek bizim elimizde… Aktivasyon

Windows 7 yi indirmek ve ürün anahtarı almak için tıklayın: Windows 7 ürün anahtarı

Windows 7 deneme süresini uzatmak Windows 7 deneme süresi nasıl uzatılır?

Start menüsündeki Computer simgesine sağ tıklayıp Properties i seçerseniz, basit sistem bilgileriyle birlikte kaç günlük deneme sürenizin kaldığını da göreceksiniz.

Yönetici yetkileriyle komut işlemini açalım.

Start Searchkutusuna command yazın. Gelen ekranda Command Prompt u sağ tuşla tıklayıp Run as administrator u seçin.

windows7-deneme-suresi0

Şimdi bu komutu çalıştralım.

slmgr –rearm

windows7-deneme-suresi1

Enter a basınca Windows 7 şöyle bir mesaj verecek:

windows7-deneme-suresi2

Şimdi restart yapmamız gerekiyor. Bilgisayar açılınca tekrar kontrol edelim. Windows 7 trial extend

Start menüsündeki Computer simgesine sağ tıklayıp Properties i seçerseniz, basit sistem bilgileriyle birlikte kaç günlük deneme sürenizin kaldığını da göreceksiniz. Evet tekrar 30 güne yükselmiş :=))

Bu işlemi sadece 3 defa uygulama hakkımız var. Yani Windows 7 için 120 güne ulaşmak için, hep 29. ya da 30. günlerde (1 gün kala) bu küçük ipucunu uygulamak gerekiyor.

Anahtar Kelimeler: 32-bit, 64-bit, activation, activation key, activator, aktivasyon, bittorrent, cd key, command prompt, download, etkinleştirme, extend, indir, install, m3, microsoft windows, milestone, milestone 3, mininova, ön sürüm, pre-beta, product key, rarbg, serial number, setup, thepirateday, ürün anahtarı, utorrent, windows 7, windows se7en, yeni sürüm,uzatmak, 120 gün, 30 gün

Yorum yapın

Windows 7 deneme süresini uzatmak Aktivasyon süresi nasıl uzatılır” üzerine 12 yorum

  1. bu işlemi sadece 3 kere yapabilirsiniz ve ard arda yapmayın. Her yapışınızda 30 gün tekrar sıfırlanıyor. Yani daha aktivasyon sürenin bitmesine 28 gün varsa boşuna komut girme. Çünkü girdikten sonra tekrar 30 gün yazacak 58 gün yazmayacak.

  2. merhaba, ben windows7 yi kurdum 20 günlük sürem var aktivasyon şifresini almak istiyorum nereden alabilirim

  3. Geri izleme: windows7 - SDN
  4. pardon bir ekleme yapayım;
    yazıda “Start menüsündeki Computer simgesine sağ tıklayıp Properties i seçerseniz, basit sistem bilgileriyle birlikte kaç günlük deneme sürenizin kaldığını da göreceksiniz” denmiş ama bende o menüde kalan gün sayısı yazmıyor malesef.sadece “Windows etkinleştirildi” diyor..

  5. merhabalar,
    Bu güzel ve güncel çalışmalarınız için teşekkür ederim.
    ben de win 7 kurdum ve aktivasyonunu yaptım.ancak ne zamana kadar kullanabileceğimi,kalan gün sayısını nasıl ve nereden görebilirim acaba?

  6. çok çok iyi bu ama zaten windows 7’de aktivasyon yokmu? Şahsen ben yaptım. Hatta 2010’un Şubat ayına kadar uzatıldı…