Fenercell Fenerbahçe Spor Kulübü’nün GSM hizmeti Fenercell

GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe Kulübü, ”Fenercell”i taraftarlarının kullanımına sundu.

Kendini finanse edecek bir model üzerine kurulduğu ifade edilen projede Fenerbahçe‘nin hedefi 1 milyon abone ve yıllık 20 milyon TL brüt gelire ulaşmak.

Fenercell tarifesi avantajlarından faydalanmak isteyen Fenerbahçe taraftarları, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecek. Taraftarlar, Fenercell markalı yeni bir SIM kart ile hangi mobil operatörden olursa olsun mevcut numaralarını, ön kodu dahil Avea’ya taşıyarak Fenercell’li olabilecek.

Nasıl Fenercell’ li olabilirim? Fenercell hat nasıl ve nereden alınır?
Size en yakın Avea bayisi yetkili Fenerium veya Türk Telekom bayisine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Gerekli evraklar ile başvuru işlemleriniz tamamlandıktan sonra en kısa sürede Fenercell logolu yeni SIM kartınız kullanıma açılacaktır.

Numaranızı Taşımak için:
Size en yakın Avea bayisi yetkili Fenerium veya Türk Telekom bayisine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru işlemleriniz tamamlandıktan sonra en geç 6 gün içinde cep telefonunuza bir bilgilendirme mesajı gelecek ve Fenercell logolu yeni SIM kartınızın kullanıma açılacak zaman dilimi bu mesajla size bildirilecektir.

fenercell
fenercell

Fenercell aboneleri, telefon görüşmesi, SMS, MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi, standart GSM hizmetlerinin tamamından faydalanabilecek. Fenercell, tüm Avea, Türk Telekom ve Fenerium bayilerinde satışa sunuldu.

Fenercell’i tercih eden abonelerin SIM kartlarında özel Fenercell logosu yer alacak ve telefonların ekranlarında Fenercell yazacak. Avantajlı tarifeleri, paketleri ve kampanyalarla taraftarın karşısına çıkmaya hazırlanan Fenercell‘in en önemli özelliklerinden birinin de Fenerbahçe‘ye özel hizmetleri sunması olacağı ifade edildi.

Fenercell, Fenerbahçe‘yi ilgilendiren video görüntülerinden, maçlardan, özel enstantanelere kadar, pek çok özel görüntüyü abonelerin cep telefonlarının ekranlarına taşıyacak. Fenercell’li olmak isteyen taraftarlar abone olmak için faturalı ya da faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecek.

Fenercell Çağrı Merkezi: 444 0907

Şu soruların cevaplarını fenercell web sitesinde bulabilirsiniz.

FENERCELL KULLANICISI NASIL OLURUM?

FENERCELL KULLANICISI OLMAK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

FENERCELL´İN AVANTAJI NEDİR? NEDEN FENERCELL´E GEÇİŞ YAPMALIYIM?

FENERBAHÇE´NİN FENERCELL´DEN KAZANCI NE OLACAKTIR?

İSMİ NEDEN FENERCELL?

OYNANAN MAÇ , FUTBOLCU VEYA YÖNETIM İLE İLİILİ YORUM VE ÖNERİLERİMİ İLETEBİLİR MİYİM?

MAÇ SONUÇLARINI FENERCELL ARACILIĞINIZLA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

http://www.fenercell.com/

Yorum yapın

Fenercell Fenerbahçe Spor Kulübü’nün GSM hizmeti Fenercell” üzerine 9 yorum

  1. bence fenercell nasil bir dugudur sizce fenerbahceliler bende bir fenerbahceli olarak sizlere seslere sesliniyorum msn den

    en kisa zamam sizlerden kisa cevap bekliyorum ?

  2. slm fenercell çıktığı ilk günden beri geçmeye çalışıyorum numaramıd eğişmeden ama burası küçük olduğundan bayilik yok geçeiş yapamıyomusuz saçma bu arada memleketi merak ediyosanız bayburt acilen fenercell li olmalıyım yaww ben sarı lacivert için varım