Windows Live Messenger 2009 0×8AC70202 Hatası

Bugün McAfee SiteAdvisor ile ilgili bir makale yazmayı planlıyordum. Bu nedenle programın son sürümünü indirdim ve yükledim. Fakat yükledikten sonra Windows Live Messenger‘da webcam sorunu ile karşılaştım. Webcam açılmıyordu ve karşıma kameranızın başka bir program tarafından kullanılmadığından emin olun tarzında bir hata mesaj geldi. Ama ben kameranın hiç bir uygulama tarafından kullanılmadığından emindim çünkü McAfee SiteAdvisor yüklemeden önce böyle bir sorun yoktu.Sorunun McAfee SiteAdvisor’den kaynaklandığından emin olduğum için pek fazla vakit harcamadım. Siz de benim gibi Windows Live Messenger ile McAfee SiteAdvisor programını birlikte kullanıyorsanız bu sorunla karşılaşmanız olağan. Neyse ki çözümü çok basit.

Windows Live Messenger 2009 0×8AC70202 Hatası

C:\Program Files\McAfee\SiteAdvisor\ yolunu izleyin ve sasets.ini yi notdefteri ile açın. [msnmsgr.exe] altında enable=1 yazıyor. Onu 0 yapın. Şimdi isterseniz bilgisayarı yeniden başlatın, isterseniz Windows Live Messenger‘ı baştan açın. Bana sorarsanız bilgisayarı yeniden başlatmak daha garanti olur.
Windows Live Messenger 2009 0×8AC70202 Hatası

Yorum yapın

Windows Live Messenger 2009 0×8AC70202 Hatası” üzerine 4 yorum

  1. Yalnız bu windows7 de olmuyor izin verilmiyor yazıyor değiştiriyorum kaydetmek için çıkmak istediğimde erişim engellendi diye bir yazı yazıyor…

  2. ya çok sağol bilgin için ama dediğin gibi msngr.exe’ nin altındakini enabledi:0 yapıyorum ama bu sefer kaydetmiyor…izlediğin yol veya dosya adının doğru olduğundan emin ol diyor… bilgi verirsenin memnun olurum….