ttnet den @ttmail.com uzantılı mail adresi nasıl alınır?

ttnet tarifelerde indirim yapmıyor ek servislerle daha fazla kullanıcı çekmeye elindekileri de tutmaya çalışıyor. yeni abonelere bir ton avantaj sağlarken mevcut abonelere aynı avantajları sağlamıyor. bu çok büyük bir haksızlık…

Neyse konumuz bu değil, bu makalede bir çok kullanıcının merak ettiği şu sorunun cevabını bulacaksınız:

ttnet den ttmail nasıl alınır? ttnet den @ttmail.com uzantılı mail adresi nasıl alınır?

Şimdi size @ttmail.com uzantılı mail adresi nasıl alınır adım adım resimlerle anlatacağım.Öncelikle ttnet adsl abonesi olmanız gerekiyor. eğer smile, biri, turknet gibi servislerden hizmet alıyorsanız ttnet ten internetiniz yoksa @ttmail.com uzantılı mail hesabı alamazsınız (en azından şimdilik)

Eğer ttnet abonesi iseniz ttmail yeni üyelik sayfasına gidelim. Orada şöyle bir ekranla karşılaşacaksınız:

TTMail Yeni Üyelik İşlemleri
TTMail Yeni Üyelik İşlemleri

Şimdi buradaki tüm alanları doldurmamız gerekiyor. ADSL hizmet numarasını hatırlamak pek mümkün değil sanırım. ADSL hizmet numarasını nasıl öğrenebiliriz? Eğer ttnet faturanız varsa orada yazıyor. Otomatik ödeme talimatınız varsa bankadan öğrenebilirsiniz. Yada 444 0 375 numaralı ttnet adsl destek hattını arayıp öğrenebilirsiniz.

ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi de öğrenmenin en kolay yolu ttnet destek hattı. Doğrulama kodunuda doğru bir şekilde girdikten sonra tamam düğmesine basıyoruz ve aşağıdaki ekranla karşılaşıyoruz:

ttmail e-posta adresi
ttmail e-posta adresi http://pdfdergi.com/

kendimiz için bir eposta adı seçiyoruz. örnek: pdfdergi

bir şifre belirliyoruz ve ilgili kutucuklara bu şifreyi giriyoruz. Sonra ad soyad gizli soru ve gizli cevap alanlarını girmeliyiz. tamam düğmesi ile devam ediyoruz ve şu mesaj bizi karşılıyor:

Tebrikler, TTMail hesabınız başarıyla oluşturuldu. “”Tamam”” tuşunu tıkladığınızda Outlook Web Erişim ekranı açılacaktır. E-posta adresinizi ve belirlediğiniz şifrenizi kullanrak e-posta kutunuza ulaşabilirsiniz.

Bu mesajı aldığımıza göre ttmail.com hesabımıza giriş yapabiliriz.

ttmail giriş ekranı
ttmail giriş ekranı

Az önce belirlediğimiz mail adresini sonunda @ttmail.com olarak girelim, şifremizi girelim, uygun güvenlik ayarını belirledikten sonra giriş düğmesine basalım. İşte ttmail web görüntüsü:

ttmail ekran
ttmail ekran

Artık ttnet müzik, ttnet video ve ttnet oyun servislerini rahatça kullanabiliriz.

Yorum yapın

ttnet den @ttmail.com uzantılı mail adresi nasıl alınır?” üzerine 34 yorum

  1. YURT DISINDAKI VATANDASLAR NASIL YARARLANACAK BILGI VERIRMISINIZ BIR TURLU UYE OLAMIYORUM

  2. ben nasıl indirebilirm müzik buradan başka bir yer yukmu.bide benimki sınırsız internet paralı olurmu?

  3. inanılmaz karmaşık işlemler ve sonuçsuz kalan anlatımlar ttnet koca bir hiç süper online gelen semtlerin neden ttneti kapatıp telofonlarını iptal ettiklerini şimdi daha iyi anlıyorum.kocaman ttnet web sayfanız dan insanlar hiç bir sonuca ulaşamıyorlar hiç bir işlem yapamıyor