Güzel Oyun Önerileri

Herkese Tekrardan Merhaba! Sizlere Özel Olarak Seçtiğim Oyunlardan Size Bahsedeceğim. Bu oyunları keyifle oynadım ve sizin de bu oyunlardan hoşlanacağınıza eminim. Elbette video oyunları say say bitmiyor yinede ben beğendiğim oyunları sizler için seçtim, şimdi size bahsedeceğim oyunlar; Online, hikayeli ve singleplayer olarak geçiyor.

1    PUBG

20171029_pubg_logo48.jpg

Son zamanalarda herkesin ağızında dolaşan Pubg (Players Unknown Battle Grounds) , daha oyun betadayken indirme sayısını aştı.  Bluehole Studio, PUBG Corporation tarafından geliştirilen ve  Bluehole tarafından yayımlanan bir video oyunudur.

Oyunda tıpkı Hunger Games‘te olduğu gibi haritada dağıtılan eşyaları toplamaya çalışıyorsunuz bir maç 100 kişiden oluşuyor, isterseniz solo veya squad halinde oynayabilirsiniz.

2       GTA V

gta.jpg
Oyun 2013’te çıkmasına rağmen hala rekor kıran GTA V, satış yapmaya devam ediyor. 3 ana karakterimiz var ve hepsinin hikayesi süper. Gerek online olsun gerek singleplayer olsun hepsi oldukça iyi.

Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık dünya aksiyon-macera tarzı video oyunuolan Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunudur.

Çok bahsetmeye gerek yok, alınmaya değer bir oyun olmasına şaşmamalı.

3      Minecraft

minecraft

Daha çok küçük yaştaki çocukların ilgi odağı olan bu oyun, GTA 5’ten daha fazla satış sayısına ulaştı. Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 3 boyutlu bir oyundur. Oyunun ilk sürümleri Markus “Notch” Persson tarafından geliştirilmiştir ve Notch’un kurduğu Mojang şirketi çatısı altında geliştirilmektedir.

4        CS:GO

csgpo.JPG

Bu oyunu anlatmaya gerek yok, zaten birçoğunuz bu oyunu eminim benden çok daha iyi biliyorsunuzdur. Daha çok rusların oynadığı csgo Amerikan yapımı FPS tarzında bir oyundur.

5       The Last Of Us

tlou.JPG

Sadece Playstation 3 ve Playstation 4’te bulunuyor. Oyunu özel yapan şey ise hikayesi oluyor. Oyunun ana karakteri olan Joel ile bir maceraya atılıyorsunuz, ileride farklı insanlarla tanışıp hikayeye devam ediyorsunuz. Spoiler vermemek için çok fazla anlatmayacağım, özetle oyunda bulunan Zombi gibi yaratıklardan ve size karşı gelen insanlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, ayrıca oyunun Left behind DLC’sini de oynayın derim. Oyunun bir tane daha özelliği ise çevrim içi oyun. Herbiri birbirinden güzel. Playstation’a sahipseniz bu oyunu oynayın derim.

Yukarıdaki oyunlardan herhangi birini oynamadıysanız, bu oyunları oynamanızı tavsiye ederim.

Yorum yapın

Güzel Oyun Önerileri” üzerine bir yorum

  1. ben de oynadığım bir online oyunu tavsiye ederim. urbanterror çok zevkli bir oyun. geniş kitlelere yayılması dileğiyle.